fredag 21. mai 2021

Terminliste 2021

Klubben kommer til å monitorere myndighetenes løpende informasjon om åpning/smittevern/restriksjoner og komme tilbake til medlemmene fremover, dersom det blir endringer i arrangementene vi planlegger.

Hurum trebåtfestival i full skala nå på våren er ikke aktuelt pga covid. Asker kommune har bevilget støtte, så det finnes kanskje noen muligheter for KTKs høsttreff her. 

 

Tirsdagsregatta

Tirsdagsregatta før sommeren er 25.5, 1.6, 8.6, 15.6. Etter sommeren; 24.8, 31.8, 7.9.

Man må delta i 4 regattaer for å få tellende resultat.

Banen er lik som i fjor, dvs. at vi seiler mot klokken. Startlinje som tidligere, utenfor Høvikodden.

Regattastart er kl. 18.00 . 

Vi seiler i 2 klasser, liten klasse er KLR opp til 130, stor klasse er fra 130 og oppover.

Liten klasse seiler 1 runde, stor klasse seiler 2 runder.

Målgang sendes på sms til Christan Gude, mob. 907 20 000. Han svarer også på evt. spørsmål om regattaen.

 

Vårsamling

KTK satser på vårsamling hos Bernt Rognlien lørdag 12.6 til søndag 13.6. Hvis det ikke er mulig å gjennomføre pga covid, så kommer det beskjed. Alle som tenker å være med, må melde seg på forhånd til Peter Ennals, mob. 93 200 547, med navn på båt og antall folk. Vi satser på grilling, alle tar med egen mat og drikke. Hvis vær og forhold tilsier det, blir det regatta på søndagen. 

 

Høstsamling

KTKs høstsamling planlegges til helgen 3,4 og 5 sept. Klubben kommer tilbake med mer info om dette senere, når vi vet mer om evt. muligheter/restriksjoner.


SMS-varsling

Styret vil sende SMS varsling til klubbens medlemmer for å minne om samlinger, og også informere om mulige endringer i terminlisten.

 

Styret i KTK