fredag 29. mai 2009

Vårsamling, helgen 5-7. Juni

Regattaresultater lørdagens seilas:
1. Pandora, KLR=1,46
2. Mosk, KLR=1,42
3. Flirt, KLR=3,00
-. Apache (DNF)
-. Rollo (DNF)
-. Ilmen (DNF)
-. Nora (DNF)
-. Lady (DNF)

Regattaen preget av lite vind og mye sol. Start syd for Høyerholmen med bane over fjorden, opp langs Nesoddlandet og tilbake til Ostøya. De fleste båtene hang med til siste legget, men etter runding Ildjernsflu valgte mange å bryte pga lite vind. KTK gratulerer Pandora med seier i KTK vårregata og for et flott skue med lenseballongen satt. Flirt seilte godt i dag og vi andre frykter allerede hva som skjer når Flirt får etablert et offisielt KLR.

I år blir det samling på Smia, hovedbryggen ved golfklubben på nordsiden av Ostøen. Vi møtes på fredagen i de dødes tjern og ligger der frem til lørdagen. Regattastart kl. 1200 på Alfred Larsens gamle startlinje. Vi seiler om pokaler i flere klasser. Flere aktiviteter utover ettermiddagen, skattejakt for de minste, rojolle-konkurranse med mer. Coctails, premieutdeling og grilling med felles langbord. Påmelding via e-post til christian@gude.no Følg med på weben hvilke båter som kommer. Listen oppdateres fortløpende. Ansvarlig fra styret: Peter og Christian

Fredag 5. juni:
Oppankring i "Dødestjern" (nord/øst siden av Oustøen) hygge ombord i båtene. Noen av båtene møtes først til sommeravslutning på Blommenholm båtforening, og motrer ut til dødens litt senere på kvelden.


Lørdag 6. juni:
kl 0745 Morgenbad
kl.08.00 Flaggheis
kl.11.00 Skippermøte på Golfbryggen (hvis det ikke er kraftig vind fra nord) da blir det i det "Dødes tjern"
kl.12.00 Start KTK Vår Regatta
kl.14.00 Målgang
kl.14.30 Storflagging på båtene
kl.15.15 Start Skattejakt etter Gullpengene på Oustøen
kl.16.00 Ro konkurranse
kl.17.00 Cocktail for barn og voksne + premieutdeling ved "Smietunet"
kl.18.00 Middag (gassgrill klar til bruk) langbord inne i Gildehallen plass til ca 40 stykk med stor peis hvis det blir regn vær!
kl.23.00 Gildehallen stenges og seilerne tilbake til båtene.

Søndag 7. Juni
??:?? Frokost