fredag 29. juni 2018

Ta bilde av båten din i sommer!

Ny oversikt over KTKs båter!
Styret har ambisjoner om å oppdatere og/eller lage ny oversikt over båtene i klubben. Om den kommer ut i ”blad-form” ala Klassiske Linjer eller i en bok-versjon er ikke bestemt, men arbeidet med å samle inn bilder og informasjon om båtene begynner nå, om vi skal få til dette i løpet av 2018/2019.
Vi trenger derfor at dere (KTKs medlemmer) sender inn bilder og informasjon om båtene deres!

Vi ønsker følgende informasjon om hver båt:
Båtens navn:
Klasse/båttype:
Byggeår:
Konstruktør:
Byggested:
Lengde:
Bredde:
Dybde:
Seilareal:
Eier:

I tillegg vil vi at du skriver noe om båten, det kan være historikk om den er kjent, eller hvordan båten brukes, hvor lenge den har vært i ditt eierskap, eller annet du mener har interesse for klubbens medlemmer (og andre) å vite. Lengden på dette kan og vil variere fra båt til båt, men vi ønsker minimum 150 ord. Maksimum 300 ord.  

Vi ønsker også gode bilder av båten din, minimum 4 bilder. Fint om disse er digitale og i god oppløsning, minimum 2,5 MB pr. bilde, gjerne bedre. Bildene kan gjerne vise forskjellig utsnitt av båten, gjerne et eller to som viser hele båten under seil, og/eller detaljbilder av båten, gjerne også interiør. Ikke send mer enn 10 bilder. Det er også viktig at du har alle rettigheter til bildene slik at vi kan publisere disse, og dersom det er en/flere fotografer som skal krediteres for bildene, må det klart fremgå hvem som har tatt hvilke bilder.

Har du ingen gode bilder av båten din, så har du hele sommeren til å få tatt disse. Og har du ingen fotograf som kan hjelpe deg i fall du ikke selv kan få tatt bildene, så finner vi en løsning!

Vi satser på å lage en publikasjon med ny og informativ tekst i tillegg til all infoen om de enkelte båtene og mage flotte bilder av de vakre båtene våre.

Frist for innsending av informasjon og bilder av båtene er 1.10.2018, om ikke annet avtales. Du trenger ikke sende inn alt på en gang, men kan starte med det du har og sende resten senere. 

Trenger du mer informasjon, så ring eller mail meg på odd.syse@me.com ,
mobil 952 42 342. Vi håper alle i klubben har lyst til å bidra til dette viktige arbeidet!

For styret i KTK, Odd Syse