onsdag 27. august 2008

Fantastisk høsttreff!

Helgen 22-24.8 var satt av til årets høsttreff.

Fredag ettermiddag var møtestedet ”De dødes tjern” mellom Ostøya og Grimsøya utenfor Sandvika, og i løpet av kvelden hadde Lydia, Mosk, Marina, Apache, Rollo, og Ilmen ankret opp og lå og koste seg i kveldssolen. Sommeren ble oppsummert, vin ble drukket og alle hadde en hyggelig kveld.

Skippermøte


Lørdag var den store regattadagen, og i tillegg til de 6 nevnte båter, stilte også Geir Stene med sin nyinnkjøpte Koster K-25 på startstreken. Banene gikk i retning av Sandspollen, med målgang ved Ramptonholmen. Det ble en fin lettværsseilas, med flere spennende dueller. Underveis måtte også mannskapet løse flere oppgaver, engasjerende, både for store og små!

Appache

Apache, Lydia, og Mosk (med helt nye seil!) kjempet helt fremme, fulgt av Rollo, Ilmen (også nye seil!) og Marina. Maksfarten til Mosk var over 7 knop i den lette vinden, så Christian gliste fra øre til øre! Til slutt ble det Lydia som dro fra og kom først over målstreken, fulgt av Apache og med Mosk på tredje. Etterpå var det bading, felles grilling og premieutdeling. Barna kom desidert best utav det med hensyn til premier, flere godteposer pr. båt!

Premieutdeling

Søndagen opprant med sol og nærmest vindstille, så de fleste motret innover etter morgenbad og frokost.

En flott helg, og en fin avslutning på KTKs seilsesong!

Odd Syse

(denne gang mannskap på Mosk)